​✔ ​ Private & erhverv

​✔ ​ Døgnservice

​ Uforpligtende tilbud

Maskinhandel og Landbrugsmaskiner tilbydes

Har du en landbrugsmaskine, som skal repareres, hvad enten den er gammel eller ny, så kan vi være dig behjælpelig. Hos GAARDE SMEDE- OG MASKINFORRETNING A/S hjælper vi dig med reparation, men også med at videresælge dine landbrugsmaskiner, gennem vores maskinhandel, hvis du ikke skal bruge dem mere. Vi hjælper kunder i områderne Varde, Ølgod, Grindsted og omegn.

Vi tilbyder maskinhandel

Vi vil gøre meget, for at hjælpe vores kunder med at komme af med deres landsbrugsmaskiner. Derfor har vi et samarbejde med Lely.com om en maskinhandel, hvor vi sælger dine landbrugsmaskiner, nye som brugte. Vi opkøber brugte landbrugsmaskiner, reparer dem, og sælger dem derefter videre, så de er klar til brug. Vores maskinhandel er sikker, for vi ved, hvad vi snakker om. Vores landbrugsmaskiner skal være i top, inden de sælges videre.

Brug for hjælp med videresalg?

Så hvis du er indehaver af nogle landbrugsmaskiner, nye som gamle, som måske trænger til en kærlig hånd, inden en anden vil kunne få glæde af dem, så kontakt os allerede i dag, så hjælper vi dig. Du kan kontakte os på telefon 75 24 10 66 og høre nærmere om vores maskinhandel.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

Her kan du se de leverandøre som vi hos os. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os.

HVEM ER VI?

​Gaarde smede- 

og Maskinforretning A/S

KONTAKT OS

​Telefon: 75 24 10 66

Mail: smede@post11.tele.dk